Design, med en sød historie.

Krydderurten.dk den 20 aug 2012 | Kommentarer (0)

Jeg er faldet over denne shop, med super fede sager – og så er der tilmed den sødeste lille historie, gemt om Lance og Nikole, far og datter.

Lance

Lance gik og lavede disse fede design fra træ han havde samlet på i årevis.. Nikole, som er datteren, syntes hendes fars design var så gode, at andre måtte have sammen mening.

Kagefad

Nikole forslog sin far, at sælge disse unikke designs – men Lance var bekymret over, om folk ville kunne forstå hvor meget tid og ihærdighed der lå, i hver enkelt produkt. Nikole tog opgaven til sig, og lovede, hun nok skulle tage sig af den del.

Skærebræt

Hun oprettede en blog og shop, og tog helt utrolige flotte billeder, så det enkelte produkt fremstod med sin helt egen glans, da de to bor 3400 km. fra hinanden - begyndte de at sende pakkerne frem og tilbage i mellem dem, så Nikole kunne tage billeder og sende produkterne retur til farmand.

Kagefad

Der er ikke alene kommet en blog og shop ud at dette, men en rigtig god forretning, Lance laver bla., træskåle, skeer, fade, og meget mere, men klik ind og bliv inspireret på herriottgrace.com.

Så er der andre, med en dygtig farmand – er det bare at skubbe til ham.

MG

0 Comments

Endnu ingen kommentarer.

Skriv en kommentar